Links

Dappa & Nappa

Udover mit arbejde som kropsterapeut skriver jeg børnebøger. Jeg har udgivet fire bøger om Dappa & Nappa, verdens mindste superhelte. Bøgerne er for børn i alderen 4-5 år op til 7-8 år og handler om kroppens indre liv og børns følelser. De er primært skrevet til særligt sensitive børn, men alle børn kan få glæde af dem. Bøgerne er oversat til engelsk, tysk, spansk, polsk og russisk. Bøgerne kan købes i din lokale boghandel, eller på Saxo.com m.fl.

Du kan ligeledes købe e-bogs udgaven på bl.a. Saxo.com, iTunes og Amazon.com.

Du kan følge Dappa og Nappa på facebook ved at klikke på overskriften. Gå ind og giv dem et like :0)

Stresshåndtering med EFT

Jeg har også udgivet e-bogen Stresshåndtering med EFT. Den indeholder bl.a. 9 tapperunder, der kan bruges som inspiration og hjælp til at håndtere en stresset hverdag.


Hånden på Hjertet

Er du interesseret i at udvikle dine spirituelle egenskaber? Så kan jeg varmt anbefale denne uddannelse.

Uddannelsen kan ligeledes anbefales hvis du er kommet igennem en krise og ønsker at starte på en frisk, og på en bedre version af dig selv.

Mange der er kommet igennem en krise, eksempelvis efter alvorlig sygdom, føler at de ikke længere er den samme, og ønsker at finde en ny og anderledes version af sig selv, med mindre stress, færre bekymringer osv.


Hedegaard Massage

Har du lyst til at få massage? Døjer du med gamle sportsskader, skæve arbejdsstillinger eller lign. Så klik ind på www.hedegaardmassage.dk.

Laurens Hedegaard er RAB godkendt massør med mange års erfaring.


Bruce Lipton

Den internationalt anerkendte cellebiolog og forsker Bruce Lipton, har udgivet bogen “Intelligente Celler,” hvor i han redegør for de vidtrækkende konsekvenser, som stress og angst har for vores helbred. Bogen kan sagtens læses selv om man ikke er sundhedsfagligt uddannet.


Lissa Rankin

Dr. Lissa Rankin, en amerikansk læge, har udgivet bogen “Din selvhelbredende kraft.” Bogen er fyldt med eksempler på hvordan ens egne overbevisninger, følelser og tanker påvirker helbredet, og hvordan man kan hjælpe sig selv med at blive rask.

Det er et “must read” for alle med helbredsmæssige udfordringer.


Kelly A. Turner

Bogen Nøgler til spontan helbredelse er endnu et “must read.”

Forfatteren er den første nogensinde, der har forsket videnskabeligt i fænomenet spontan helbredelse – det at mennesker kommer sig mod alle odds – enten uden hjælp fra konventionel lægevidenskab, eller efter at konventionel behandling har fejlet – med eller uden hjælp fra alternative helbredelsesmetoder. Hendes forskningsprojekt på et af USA’s prestigefyldte universiteter koncentrerede sig om spontan helbredelse af cancer, men de ting hun fandt frem til begrænser sig ikke til cancer. I Nøgler til spontan helbredelse fremlægger Turner sine resultater, heriblandt de 9 faktorer, der kan spille en afgørende rolle for at blive rask eller forebygge sygdom.Hvert kapitel i bogen indeholder en personlig beretning om et menneskes rejse tilbage til sundhed og giver indsigt i mulighederne for healing, muligheder der er langt større end hidtil kendt.Nøgler til spontan helbredelse er yderst inspirerende, interessant og opløftende og giver læseren helt konkrete metoder at gå til værks med. Trods sin videnskabelige tilgang er bogen let læst og fyldt med vigtig viden, alle kan have stor gavn af.

Bogen kan købes flere steder, bl.a. på www.saxo.com.