NEO Center Herlev

Udover mit arbejde som kropsterapeut har jeg åbnet NEO Center Herlev sammen med min mand.

Hvad er NEO?

NEO står for Naturlig Energi Optimering og er udviklet af den danske virksomhed Addit Nature. NEO er en unik behandlingsform, baseret på høje frekvenser skabt af et såkaldt NEO-anlæg.

Anlægget udsender en frekvens, på samme måde som laserterapi eller en infrarød sauna udsender elektromagnetiske bølger. Neo-anlæggets frekvens er dog ikke skabt af lys, som de to førnævnte behandlingsformer, men af vand. Den frekvens NEO-anlægget udsender, kan optages af cellerne i kroppen og øger kroppens restitutionsevne.

Behandlingens formål er at accelerere kroppens naturlige helingsproces, samt booste immunforsvaret, så kroppen bliver mere modstandsdygtig overfor virus, bakterier og stresspåvirkninger fra hverdagens hektiske puls.

Hvordan foregår en behandling?

En behandling foregår i vores 55 m2 store NEO-rum, hvor NEO-anlægget er placeret i midten af rummet, med lænestole rundt om anlægget.

Behandlingen tager 45 minutter. Man sidder fuldt påklædt i en lænestol og slapper af. NEO-rummet er et stillerum. Samtaler frabedes, så alle har mulighed for at koble af. Det anbefales at bruge tiden på meditation eller refleksion, da det er med til at bidrage til behandlingen.

Det har ingen påvirkning på effekten af behandlingen, hvor i NEO rummet man sidder.

I NEO Center Herlev er der plads til 8 personer i NEO rummet.

Tilbagemeldinger fra NEO kunder

Kunder fra de forskellige NEO Centre har givet en række tilbagemeldinger om øget restitution, efter at have modtaget NEO behandlinger.
De oplever bl.a.

💧 Færre bivirkninger i forbindelse med kemoterapi
💧 Øget energiniveau
💧 Bedre søvn
💧 Hurtigere restitution efter sportsaktiviteter og træning
💧 Hurtigere restitution efter overbelastningsskader
💧 Reducerede smerter og gener ved Fibromyalgi
💧 Færre muskel- og ledsmerter
💧 Øget oplevelse af indre ro
💧 Reducerede gener ved allergi
💧 Øget livskvalitet
💧 Større overskud i hverdagen

Kom og prøv en NEO behandling på egen krop, og se hvad NEO kan gøre for dig

Book en gratis behandling ved at klikke her

1 behandling koster 500 kr.

Klippekort med 5 klip koster 2.250 kr. svarende til 450 kr. pr. behandling.

Klippekort med 10 klip koster 4.000 kr. svarende til 400 kr. pr. behandling.

Et 4 ugers intensivt forløb med 8 klip koster 2.800 kr. svarende til 350 kr. pr. behandling.

Et 3 måneders intensivt forløb med ubegrænset brug af NEO koster 10.000 kr. Ved eksempelvis 5 behandlinger om ugen svarer det til 154 kr. pr. behandling. Vi anbefaler som udgangspunkt kun 1 behandling om dagen.

Pensionister kan købe et klippekort med 5 klip til 1.625 kr. svarende til 325 kr. pr. behandling. OBS: Klippekortet kan kun bruges i tidsrummet 09.00 – 12.30.

Vi tilbyder ligeledes familiekort som kan benyttes af op til 3, 4 eller 5 personer, afhængig af hvilket kort man køber. Se familiekortene nedenfor:

Familiekort med 10 klip for op til 3 personer koster 6.000 kr. svarende til 200 kr. pr. behandling pr. person, hvis 3 personer møder op.

Familiekort med 10 klip for op til 4 personer koster 8.000 kr. svarende til 200 kr. pr. behandling pr. person, hvis 4 personer møder op.

Familiekort med 10 klip for op til 5 personer koster 10.000 kr. svarende til 200 kr. pr. behandling pr. person, hvis 5 personer møder op.

Det er desuden muligt at købe gavekort.

I NEO Center Herlev kan du betale kontant eller via mobilepay.
Vores mobilepay nr. er: 73835 (Pernille Sørensen.dk)

Hvis du ønsker at købe nogle af de fine produkter, som Addit Water har udviklet, kan du finde et udvalg hos os. Du kan læse mere om produkterne på Addit Waters hjemmeside ved at klikke her:

Disclaimer:
En Neo behandling kan ikke erstatte lægelig behandling. Uanset om du anvender NEO, anbefaler vi at følge lægens råd under sygdom.
NEO er en dansk opfindelse, som via naturens energi har hjulpet over 2.000 mennesker med mange forskellige udfordringer og behov. Hvis du vælger at gå videre i vores univers skal du vide, at effekten af NEO og NEO produkter endnu ikke er videnskabeligt bevist. Derfor henviser vi til vores brugeres personlige oplevelser, så du selv kan vurdere om NEO også vil være noget for dig. Se evt. de videoer fra forskellige NEO kunder, som findes i menuen oppe i højre hjørne på NEO Center Herlevs hjemmeside: www.neocenterherlev.dk